• Ses vi?

    Adana Durum Popup

    21 & 22 maj

    Hamza Basoda, Doğan Yasar og Murat Özdemir overtager Meyers Bageri den 21. og 22.maj

    Vi åbner grillen fra kl. 17.30, hvor krydret fars af kød fra fritgående dansk lam grilles over trækul og pakkes i fermenterede tyrkiske fladbrød (lavaş) med tomat, løg, persille, sumak og yoghurt.

    Murat, som for kort tid siden er ankommet til Danmark fra Haymana i Tyrkiet, har arbejdet med retten i mere end 35 år. Dogan, bageren af de to, laver fladbrødene på dej helt uden gær. Starterkulturen består af kikærter og youghurt og dejen er 10 dage undervejs. Brødene bages og kødet steges umiddelbart før rullerne samles i bageriet.

    Rullerne, der rent ud sagt smager forbandet godt, koster 95 kr. og kan tages med eller nydes på stedet med ikke-alkoholiske tyrkiske drikkevarer.

    Drengene griller og bager til der er udsolgt. Forudbestilling af ruller anbefales. Forudbestil via telefon eller i bageriet på gammelkongevej.

Bageri

I det tidligere Meyers Deli på Gammel Kongevej 107 har vi åbnet et helt nyt Meyers Bageri. Her serverer vi salte og søde brødoplevelser og personlige konditorkager. Vi har omkring 45 siddepladser, hvorfra der er udsyn til det kombinerede bageri og køkken. I bageriet sælges desuden bagegrej, økologisk mel, danske delikatesser, bagebøger og meget mere. 

Åbningstiderne i Meyers Bageri på Gl. Kongevej 107 er 7-18 alle ugens dage - køkkenet har åbent fra 9-15. 

Vi har ikke bordbestilling, men finder som regel altid plads til jer. 


Kongekager og lunt bagværk

Vi har længe drømt om at dykke dybere ned i kage –og konditorhåndværket, som vi har en både lang og dyb tradition for i Danmark. På Gl. Kongevej har vi givet vores talentfulde konditor Nina Aastrup plads til at fremstille et skiftende udvalg af fine kager. De fleste kan fås i alle bagerierne, herunder fredagsflødekage, nogle er eksklusive på Gammel Kongevej.

På brødhylden kan du finde karakterfulde surdejsbrød, lune kanelsnurrer, smørbagte croissanter og meget mere, og vi bager løbende henover dagen. Holdet på Gl. Kongevej kommer desuden til at udvikle helt nye typer brød og kager, som senere vil kunne sættes i værk i de andre bagerier, på bagekurser og i bagebøger.

Stedet bliver en slags moderskib for vores samlede bageaktiviteter. Holdet på Gl. Kongevej kommer til at udvikle helt nye typer brød og kager, som senere vil kunne sættes i værk i de andre bagerier, på bagekurser og i bagebøger.

Claus Meyer